Новини
23 Березня 2021
876

У Rocket назвали найпопулярнішу піцу в Україні

Українці найбільше полюбляють “Гавайську”, “Маргариту”, а також “Чотири сири”

Українці люблять піцу, але залежно від регіону смаки істотно відрізняються. Аналітики сервісу доставки Rocket, дослідили замовлення за минулий рік і назвали найпопулярніший вид піци в різних містах країни, йдеться у пресрелізі компанії.

Всього за 2020 рік кур’єри Rocket доставили в Україні понад 300 тис. замовлень, що можна порівняти з 5 футбольними полями, повністю вкритими піцою. З них найпопулярнішою названо “Гавайську”. Друге місце за “Маргаритою”, тоді як на третьому — “Чотири сири”.

Також великою популярністю користуються різні варіації м’ясної піци (“Три м’яса”, “Чотири м’яса”, “Супер м’ясна” тощо). Така піца популярна в Миколаєві, Луцьку, Тернополі та Рівному.

“Гавайську” більше люблять жителі Львова, Житомира, Івано-Франківська, Сум, Одеси та Полтави. “Маргарита” в лідерах в Києві, Дніпрі, Кривому Розі, Вінниці та Харкові”, — йдеться у повідомленні.

З усього списку міст виділяється Павлоград, Херсон, Чернігів і Запоріжжя. Так, у Павлограді найпопулярнішою піцою стала “Шахтарська”. У Херсоні віддають перевагу “Палермо”, а у Чернігові — “Баварській”, при цьому Запоріжжя своєю чергою найчастіше замовляє “Цезар”.

Нагадаємо, наприкінці минулого року український сервіс доставки Raketa змінив назву на Rocket. Крім того, компанія вийшла на міжнародний рівень — наразі працює на Кіпрі, далі у планах ще десяток країн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram