Новини
17 Червня 2022
491

У полку українських єдинорогів прибуло

AirSlate залучив $51,5 мільйона з оцінкою $1 мільярд

Український сервіс автоматизації робочих процесів AirSlate залучив новий інвестиційний раунд. Це дозволило отримати йому звання “єдинорога” — стартапу з оцінкою понад $1 млрд, повідомляє AIN.

Раунд об’ємом $51,5 млн. До цього компанія вже залучала два раунди на $30 млн та $40 млн.

Інвесторами виступають G Squared та новостворений інвестиційний фонд компанії UiPath — UiPath Ventures.

Серед попередніх інвесторів AirSlate — інвестиційний фонд Horizon Capital, який успішно інвестував у компанію близько $10 млн ще у 2019 році. Для місцевого інвестфонду угода більш ніж успішна: Horizon Capital зробив не менш як “п’ять іксів”. І це далеко не кінець, оскільки компанія продовжує активно зростати.

Сервіс AirSlate — колишній PDFfiller. Найбільш відомі продукти AirSlate — сервіси для електронного документообігу, редагування PDF, заповнення форм та електронного підпису PDFfiller та SignNow, ними користується 430 тис. користувачів.

Завдяки отриманим інвестиціям компанія AirSlate отримала статус “єдинорога”, її оцінка перевищила $1 млрд. Це один з небагатьох українських стартапів, що має таку високу оцінку.

Для України це по суті третій великий єдиноріг. Попередні два — GitLab та Grammarly, оцінка останнього — понад $13 млрд.

Нагадаємо, що в Україні всі сайти переходять на українську мову.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram