Новини
3 Листопада 2020
748

У PayPal попит клієнтів на криптовалюту перевищив очікування у 2-3 рази

В майбутньому платіжна система додасть підтримку нових альткоінів

Кількість клієнтів PayPal, які подали заявку на отримання доступу до криптосервісів, виявилася у 2-3 рази більше очікувань. Про це розповів генеральний директор компанії Деніел Шульман, пише Cointelegraph.

Через високий попит платіжна система збільшила тижневий ліміт на покупку криптовалюти з $10 тис. до $15 тис.

“Ми бачимо, як люди, які вже купили криптовалюту, відкривають свій гаманець по кілька разів на день, щоб дізнатися, що сталося з їхніми інвестиціями”, — зазначив Шульман.

Раніше платіжна система повідомила, що найближчим часом додасть можливість купувати, продавати й зберігати криптовалюту Bitcoin, Ethereum, Litecoin і Bitcoin Cash. Також цифровими грошима можна буде розплачуватися у 26 млн магазинів — це станеться вже на початку 2021 р.

Шульман зазначив, що в майбутньому PayPal планує додати підтримку інших криптовалют, але не уточнив яких саме. Але можливо, серед них виявляться цифрові валюти центральних банків (CBCD).

За словами Шульмана, завдяки своїм масштабам і популярності PayPal допоможе сформувати функціональність CBCD, буде сприяти їх взаємодії з існуючими платіжними системами та роздрібними магазинами.

Зараз 10% американських користувачів PayPal мають доступ до криптосервісів. Це число зросте до 100% до початку грудня. Також компанія в першій половині наступного року надасть можливість роботи з криптовалютою своїм міжнародним клієнтам, додавши відповідні функції в платіжному додатку Venmo.

PayPal 21 жовтня повідомила про додавання підтримки криптовалюти. На фоні цього почалося стрімке зростання курсу біткоіна. З того моменту він зростав з $12,2 тис. до $14,1 тис., зараз знизився до $13,5 тис.

Нагадаємо, американський банк JP Morgan запустив власну криптовалюту — JPM Coin. Це дозволить банку економити 75% витрат на розрахунково-касові операції.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram