Новини
26 Жовтня 2021
587

У Мінцифри розповіли, що французька компанія з кіберзахисту відриє офіс в Україні

Представники Thales наголосили, що їм цікавий український ринок

Фото: thedigital.gov.ua

Французька компанія Thales, що спеціалізується на розробці високотехнологічної продукції для оборони та безпеки, незабаром відкриє свій офіс в Україні. Як повідомили у Міністерстві цифрової трансформації, про це стало відомо за результатами зустрічі міністра цифрової трансформації Михайла Федорова із представниками компанії у Парижі.

Зазначається, що Thales — компанія, яка спеціалізується на розробці високотехнологічної продукції для оборони та безпеки, аерокосмічної промисловості й транспортування. У компанії є офіси та науково-дослідні центри в 56 країнах світу.

Під час зустрічі сторони обговорили питання інструментів, створених на основі штучного інтелекту, цифрових документів та кібербезпеки. Компанія провела презентацію щодо рішень з кібербезпеки, адаптованих конкретно під потреби держави у контексті прогнозу, виявлення та протидії кіберзагрозам вразливим та критичним галузям для країни.

У міністерстві наголосили, що наразі Thales активно працює над відкриттям офісу в Україні та вже призначили директора Сергія Романця.

Представники компанії зазначили, що їм цікавий ринок України та вони вбачають великий потенціал для розвитку й застосування своїх продуктів з кібербезпеки.

Нагадаємо, у січні Нацбанк посилив контроль за кіберзахистом та інформаційною безпекою банків. Як наслідок фінустанови ретельніше перевірятимуть фахівці НБУ.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram