Новини
18 Лютого 2019
1 857

У мережі EVA спростували плани з придбання мережі “Чистий дім”

Проте в компанії ведуть пошук привабливих локацій для розширення мережі

Як повідомили в прес-службі Лінії магазинів EVA, інформація щодо придбання ТОВ “РУШ” торгової мережі “Чистий дім” не відповідає дійсності.

Проте, повідомили, що EVA активно працює над розширенням мережі шляхом збільшення кількості офлайн-магазинів, а також виходом на e-commerce площадки, що у майбутньому дозволить охопити всю Україну.

“Наразі зусилля компанія зосереджені не на поглинанні мереж, а на органічному розвитку мережі – пошуку найбільш вигідних локацій для оренди приміщень. Як нам стало відомо, наприкінці 2018-го року торгова мережа “Чистий дім” прийняла рішення про закриття своїх магазинів, у зв’язку з чим були проведені переговори і узгоджена оренда вільних торгових приміщень”, – повідомили в прес-службі EVA.

Довідково: За 16 років Лінія магазинів EVA зросла до 775 магазинів по всій території України (станом на 11.02.2019), представила більш ніж 30 000 асортиментних позицій, а також започаткувала 37 власних торгових марок. Нині штат співробітників мережі налічує понад 9000 осіб.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram