Новини
21 Листопада 2019
861

У Louis Vuitton запропонували за Tiffany на $1,5 мільярда більше, аніж раніше

Американці зацікавилися й вирішили продовжити переговори щодо вищої ціни

Група компаній Louis Vuitton Moet Hennessy активно намагається зацікавити американську Tiffany&Co у можливості її придбання. Цього разу французька сторона збільшила пропозицію з $120 до $130 за акцію. Таким чином сума угоди може скласти майже $16 млрд, раніше пропонувалося $14,5 млрд, повідомляють Financial Times і Reuters з посиланням на джерела.

У відповідь на цю пропозицію Tiffany погодилася надати LVMH конфіденційну інформацію щодо свого фінансового становища та хоче продовжити переговори щодо вищої ціни.

При цьому, за словами джерел Reuters, гарантій того, що угода буде укладена, немає. Раніше ювелірна компанія просила заплатити по $140 за акцію.

Видання додає, що на фоні цих новин акції Tiffany підскочили на 3,6% до $127,75 після закриття торгів у середу в Нью-Йорку.

Загалом, придбання Tiffany&Co може стати найбільшою в історії LVMH угодою, перевищивши вартість купівлі Christian Dior у 2017 році за $7 млрд.

Тим часом за підсумками 2018 року, холдинг LVMH повідомив про рекордні показники виторгу та прибутку від основної діяльності. Так, річний виторг зріс на 10% і досяг €46,8 млрд, прибуток від основної діяльності збільшився на 21%, до €10 млрд.

“З огляду на ці показники, компанія підвищила розмір дивідендів до €6 на акцію, у 2017 році виплачувалося €5 на одну акцію”, – пише видання.

Нагадаємо, що переговори щодо поглинання Tiffany&Co, за даними ЗМІ, розпочалися в кінці жовтня поточного року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram