Новини
15 Серпня 2019
1 067

У Києві відкривається третій магазин H&M у новому форматі

Магазин займе 2,9 тис. кв.м на двох поверхах ТРЦ River Mall

Шведська компанія H&M 12 вересня відкриє третій магазин в Україні, який буде розташований в київському торговому центрі River Mall по вулиці Дніпровська Набережна, 12. Про це повідомляє прес-служба консалтингової компанії Colliers International (Україна).

“Магазин розташується на двох поверхах ТРЦ River Mall і займе площу 2,9 тис. кв.м. Цього разу бренд здивує покупців новою концепцією інтер’єру, виконаною в тепліших відтінках”, – йдеться в повідомленні.

За даними компанії, новий формат – це тестова версія магазину, яка вперше була запущена в Стокгольмі в листопаді 2017 р. з метою створення максимально комфортного простору для шопінгу.

У новому магазині буде представлено асортимент жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу.

Крім того, буде представлена ​​лінія H&M MAMA і, вперше в Україні, – чоловіча лінія H&M Sport.

Варто зазначити, що як і у всіх магазинах H&M у світі, в ТРЦ River Mall буде встановлений бокс для збору одягу і текстилю. Будь-який охочий може принести пакет з непотрібними речами на переробку – і натомість отримати купон на знижку.

Раніше Investory News писали, що компанії H&M і Inditex планують скоротити кількість магазинів й активніше розвивати онлайн-сегмент. Цього року група H&M, в яку входять бренди H&M, Monki, Cos та інші, відкриє замість 175 запланованих магазинів лише 130.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram