Новини
4 Лютого 2019
1 338

У Києва відібрали вертолітний майданчик на Парковій

Суд заборонив КП “Центр організації дорожнього руху” управляти КВЦ “Парковий”

Вертолітний майданчик, що належить ТОВ “Амадеус Ко” і розташований на Парковій дорозі, 16-А, намагаються повернути Віктору Януковичу, повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на слова заступника голови КМДА Миколи Поворозника.

Суд заборонив КП “Центр організації дорожнього руху” управляти КВЦ “Парковий” (так званий вертолітний майданчик). Конгрессно-виставковим центром володіє ТОВ “Амадеус Ко”.

Рішення було прийнято судом 24 січня цього року.

“Ми очікуємо, що введений в оману суд, засідання якого відбудеться 4 лютого о 15:00, виправить прикру помилку і поверне КВЦ “Парковий” в управління місту”, – говорить заступник КМДА.

За його словами, земельна ділянка в рекреаційній зоні площею 2,2 га на схилі Дніпра передана в оренду командою екс-мера Леоніда Черновецького в 2010 р. Будівництво там проводилося всупереч генеральному плану міста.

Як повідомлялося, колишній начальник інспекції державного архітектурно-будівельного контролю в Києві був попереджений про підозру у неприйнятті заходів щодо зупинення самовільного будівництва на Парковій дорозі в столиці і незаконній видачі документів на будівельні роботи.

Раніше Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА) за підсумками тендера передало управління активами КВЦ “Парковий” комунальному підприємству “Центр організації дорожнього руху”.

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram