Новини
8 Квітня 2020
949

У карантині з любов’ю: Facebook запустив новий месенджер Tuned

У додатку закохані зможуть ділитися настроєм, музикою та вести загальний щоденник з особливими моментами

Експериментальна команда NPE Team, що входить до структури Facebook, представила новий додаток – месенджер для закоханих Tuned, повідомляє The Verge.

Tuned – це особистий простір для двох людей, в якому вони можуть вільно висловлювати свою любов, ділитися настроєм, музикою та вести загальний щоденник з особливими моментами, йдеться в описі програми на App Store.

Серед інших месенджер виділятиметься приватною стрічкою новин, що оформлена в стилі щоденника, інтеграцією Spotify – буде можливість ділитися музикою та відправляти фото, замітки, голосові записи, а також набори стікерів і реакцій.

Додаток безкоштовний та доступний тільки на iOS. “Щоб ним скористатися, реєстрація в Facebook не потрібна, однак необхідно підписати угоду користувача соцмережі”, – уточнює The Verge. І додає, що у загальному Tuned не дуже відрізняється від інших месенджерів.

NPE Team було створено в липні 2019 року. Команді належать редактор мемів Whale, чат Bump і музичний додаток Aux. У лютому 2020 року в App Store було опубліковано додаток Hobbi, присвячений особистим захопленням користувачів.

Нагадаємо, восени минулого року сервіс онлайн-знайомств від Facebook – Dating (підбирає анкети інших користувачів на підставі уподобань та інтересів, зазначених власником профілю) став доступний користувачам із США, яким виповнилося 18 років, і що володіють акаунтом у соцмережі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram