Новини
18 Вересня 2020
784

У Facebook з’явилась нова посада — директор з віддаленої роботи

Від нового працівника очікують, що він буде стратегічним мислителем, який зможе організувати віртуальні команди

На сайті Facebook з’явилася вакансія директора з віддаленої роботи. Потенційний кандидат повинен буде розробляти й реалізовувати стратегію перекладу співробітників на “віддаленку”.

Майбутній співробітник повинен мати як мінімум 15-річний досвід управління людьми та кадровими рішеннями. Також від нього будуть потрібні навички стратегічного планування, вміння вибудовувати відносини, творче мислення і досвід роботи в постійно мінливому середовищі. При цьому кандидат може не мати профільної освіти.

“Facebook дотримується вдумливого і зваженого підходу до майбутніх робочих процесів. Ми розглядаємо режим віддаленої роботи як одну з наших довгострокових стратегій і шукаємо людину, яка очолить цей напрям. Йому належить встановити партнерські відносини з масивною групою колег, щоб змінити те, як ми проектуємо свою роботу”, — йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією, директор з віддаленої роботи буде стратегічним мислителем, який зможе організувати віртуальні команди, “видатним будівельником взаємин і агентом змін”.

“Наш ідеальний кандидат — це людина, яка буде розвиватися сама та розвивати нашу стратегію переходу на віддаленку. Проникливий ентузіаст, який уміє удосконалювати процеси та керувати змінами”, — наголошують у Facebook.

Як відомо, Facebook планує перевести половину співробітників на віддалену роботу до 2030 р. “Ми збираємося стати найперспективнішою компанією в області віддаленої роботи. У нас буде продуманий і відповідальний план, як це зробити”, — заявив Марк Цукерберг.

Як писали раніше Investory News, згідно з даними опитування OLX, 58% працівників не проти продовжувати роботу віддалено. У більше ніж половини респондентів під час карантину заробітна плата не змінилася.

Дослідження Harward Business Review свідчать, що віддаленка робить працівників інтелектуальної праці більш продуктивними. Працюючи з дому, співробітники починають вважати свою діяльність ціннішою.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram