Новини
14 Лютого 2020
865

У День усіх закоханих українці витрачають на подарунки понад $50

Найбільше готові витрачати на презенти своїм коханим ірландці

В середньому у 2019 р. українці витрачали на подарунки з нагоди Дня святого Валентина $52. Про це повідомляє YouControl з посиланням на дані дослідження ресурсу Picodi.

З 38 країн, в яких проводили опитування, в Ірландії виявилися найщедріші закохані. Її жителі виділяли в середньому $132 на подарунки. Британці витрачали на романтичні презенти $124, американці — $112, жителі Сінгапуру — $102, нігерійці — $51, а філіппінці — всього $34.

В основному покупки здійснюють через Інтернет. Це заощаджує час та дає змогу скористатись більшим асортиментом. Аналітики YouControl зауважили, що варто перевіряти інтернет-магазин, адже шахраїв вистачає й у “всесвітній павутині”.

На їх думку, треба поцікавитись всіма умовами покупки, адже іноді вартість презенту може виявитися значно вищою за очікувану. Це може бути прихований платіж за святкову доставку. Або при купівлі якогось подарункового набору вартість може бути вказана за один товар з нього, хоча складається враження, що за весь одразу.

“Також, не треба купувати товари з повною передплатою, особливо — у невідомих продавців. Ті можуть зібрати гроші з таких довірливих романтиків і зникнути перед самим святом”, — попереджають експерти.

Як писали раніше Investory News, згідно з дослідженням української фінтех-компанії EasyPay, при використанні платіжних терміналів найбільш популярними є побутові послуги: мобільний зв’язок, інтернет і поповнення.банківських карт готівкою.

Нагадаємо, товарообіг фізичних товарів та послуг, придбаних в Україні онлайн у січні-листопаді 2019 р., склав 76 млрд грн, що на 17% більше, ніж у 2018 р.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram