Новини
9 Грудня 2021
661

Twitter почала тестувати функцію вертикальних відео

Нововведення стало черговою спробою повторити успіх TikTok

Twitter стала останньою соціальною мережею, яка додала функцію вертикальних відео. Про це йдеться в офіційному обліковому записі компанії.

Зазначається, що функція з’явиться на вкладці “Огляд”. Наразі вона доступна в деяких країнах з англомовними користувачами на операційних системах iOS та Android.

Нововведення стало черговою спробою повторити успіх TikTok. Вертикальні відео вже з’явилися в Instagram — Reels, Snapchat — Spotlight та YouTube — Shorts. З таким форматом також експериментують Netflix, Spotify й Reddit.

“Ми тестуємо оновлену, більш персоналізовану сторінку Explore, щоб вам було простіше розслабитися, знайти нові інтереси та подивитися, що відбувається”, — розповів представник Twitter в інтерв’ю TechCrunch.

Видання зазначає, що цього року Twitter постійно випускав нові продукти та функції, такі як Spaces, Twitter Blue та Tip Jar. Очікується, що це продовжиться за нового гендиректора Параги Агравалі.

Нагадаємо, співзасновник компанії Джек Дорсі залишив свою посаду минулого тижня. Після зміни керівництва соціальної мережі у компанії почалася реорганізація. Twitter оголосила, що “для підвищення підзвітності, швидкості та операційної ефективності компанія запроваджує посади генеральних менеджерів, які очолять усі основні команди, що займаються розробкою, управлінням продуктами, дизайном і дослідженнями”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram