Новини
19 Лютого 2020
737

Twitter купила Chroma Labs, що розробляє інструменти для створення та редагування “історій”

Фінансова сторона угоди наразі не розкривається

Twitter купила компанію Chroma Labs, що розробляє інструменти для створення та редагування “історій”, про це йдеться у повідомленні на сайті компанії. Наразі деталі фінансової сторони угоди не розкриваються.

Зазначається, що після закриття угоди компанія припинить розвивати додаток, а Chroma Stories продовжить працювати без оновлень. Команда Chroma Labs приєднається до Twitter.

“Дякуємо за партнерство та підтримку. Прощавай ChromaStories, і привіт Twitter”, – написали у компанії.

І додали, що користувачі, як і раніше зможуть використовувати додаток Chroma Stories для створення дивовижних історій, допоки додаток буде встановлений на телефоні. “А також до того моменту, коли у майбутньому оновленні iOS не відбудуться істотні зміни”, – зазначили у компанії.

Chroma Labs створила додаток для смартфонів Chroma Stories, у якому можна створювати та редагувати “історії” для подальшої публікації в Instagram, Snapchat й інших соцмережах.

За даними Sensor Tower, Chroma Stories із моменту створення у 2018 році, встановило близько 615 тисяч користувачів.

Нагадаємо, виторг Twitter за останні три місяці 2019 року склав $1,01 млрд – це найуспішніший результат за всю 14-річну історію компанії.

Цікаво, що за три роки президентства Дональда Трампа статок співзасновника Twitter Джека Дорсі збільшився майже на 240%, з $1,3 млрд до $4,4 млрд. На збільшення статків Дорсі вплинули акції Twitter, які подорожчали на 105%, у результаті вартість частки Дорсі в компанії виросла з $275 млн до $610 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram