Новини
13 Травня 2020
1 049

Творець технологій для “Ігри престолів” Ziva Dynamics залучив $7 мільйонів

За прогнозами засновників стартапа, до 2025 року індустрія відеоігор досягне $300 мільярдів продажів

Розробник найсучаснішого програмного забезпечення для симуляції персонажів фільмів і комп’ютерних ігор Ziva Dynamics залучив $7 млн, повідомляє Inc.

У раунді також взяли участь Toyota AI Ventures і Millennium Technology Value Partners New Horizons. На кінець 2020 р. компанія запланувала до випуску відкриту архітектуру Ziva, яка дозволить персонажам в реальному часі боротися зі своїми суперниками по фільму або комп’ютерної гри.

“З нашими новими партнерами та фінансуванням ми зможемо подвоїти наші витрати на НДДКР, прискорити виробництво і відігравати визначальну роль в самих передових експериментах з графікою”, — зазначив співзасновник Ziva Джеймс Джейкобс.

Ziva Dynamics розробляє технології, за допомогою яких створювалися персонажі “Ігри престолів”, “Капітана Марвела” і “Мег”.

За оцінками засновниками Джеймса Джейкобса і Джерней Бабріка, до 2025 р. індустрія відеоігор досягне $300 млрд продажів. При цьому найбільш швидкозростаючим сегментом в ній стали консольні ігри, які минулого року дали можливість заробити понад $47,9 млрд.

Нагадаємо, український фонд Genesis Investments став лід-інвестором у seed-раунді на $1,5 млн білоруського стартапу Vochi. Стартап Vochi розробив додаток для смартфона Vochi Video Effects, за допомогою якого користувач може додавати різні ефекти на окремі об’єкти у відео.

Як писали раніше Investory News, український стартап RefaceAI, який розробив програму з перенесення облич Doublicat, залучив інвестиції від декількох інвесторів. Загальна сума раунду не розголошується, однак відомо, що один із міноритарних інвесторів, компанія Adventures Lab вклала в стартап від $300 тис. до $500 тис.

Також, американська компанія Intel придбала ізраїльський стартап Moovit за $900 млн, яка спеціалізується у галузі “мобільність як сервіс” (MaaS), її застосування дозволяє туристам прокладати оптимальні маршрути пересування в 3,1 тис. містах світу, прогнозуючи витрати часу на подолання шляху.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram