Новини
12 Лютого 2020
961

Три українських стартапи потрапили в акселераційну програму у Кремнієвій долині

Всього учасників було понад 4 тисячі з усього світу

Три з 15 технологічних стартапів, які представляли Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині пройшли в акселераційну програму Startup Grind Global. Про це пише агенція “Інтерфакс-Україна” з посиланням на повідомлення співзасновника компанії з виробництва українських електро-байків Delfast Данила Тонкопоя.

Всього за можливість зайняти 50 місць в акселераційній програмі Startup Grind у 2020 р. боролися понад 4 тис. стартапів з усього світу.

Компанія Oracle надала сервіси для учасників акселераційні програми на $4 тис. “Нам допомагали віце-президент Oracle, віце-президент Facebook, коучі, близько 10 представників венчурних фондів. Проводилися різноманітні тренінги — від того, як найняти продакт-менеджмент, до ідеального пітчингу; майстеркласи. Плюс нетворкінг. Це найголовніше — нетворкінг і те, що близько 50 інвесторів побачили наші проекти та ми потрапили на їх радари”, — розповів Данило Тонкопій.

До програми також увійшли стартап Replay.io — мультиканальна sales-платформа, яка автоматизує контакти за допомогою імейлів, дзвінків і завдань, а також AxDraft — допомагає складати юридичні документи в 10 разів швидше, уникати помилок і підвищувати ефективність роботи юридичного відділу на 25%, делегуючи частину юридичної роботи “неюристам” без ризиків.

Як нагадує агенція, в грудні минулого року Міністерство цифрової трансформації відібрало 15 з понад 160 технологічних стартапів, які представлятимуть Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині.

На думку директора Startup Grind Kyiv Chapter Ханни Зенн, українські стартапи, що потрапили в список делегатів, мають великий потенціал залучити інвестиції Seed- і A-раундів, знайти клієнтів серед американських компаній, таких як Facebook, Deloitte, Target, BMW, CISCO, а також партнерів для подальшого зростання.

Конкурс проводився спільно зі Startup Grind Kyiv (офіційний представник міжнародної стартап-екосистеми Startup Grind) за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) “Конкурентоспроможна економіка України”.

Український бренд електробайк Delfast заснували підприємці Данило Тонкопій і Сергій Денисенко у 2014 р.

Як відомо, Український фонд стартапів обрав перших вісім переможців для державного фінансування в 9 млн грн. Під час конкурсу було розглянуто понад 300 заявок.

Нагадаємо також, український стартап BIOsens переміг у програмі Expo Live Innovation Impact Grant на міжнародній виставці Expo 2020 в Дубаї та отримав грант розміром $100 тис. на розвиток свого бізнесу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram