Новини
15 Квітня 2021
663

Третій етап випробувань нової ізраїльської вакцини можуть провести в Україні

Другий етап завершується в середині літа

Під час візиту української делегації на чолі з віцепрем’єр-міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексієм Резніковим до Ізраїлю сторони ухвалили низку рішень, зокрема в питанні боротьби з коронавірусною хворобою, повідомляє посол України в Ізраїлі Євген Корнійчук на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, спільними зусиллями сторони вирішили ряд важливих для України питань, зокрема щодо взаємодії в галузі торгівлі, інвестицій, медицини та в питанні подолання пандемії COVID-19.

“У процесі перемовин стало відомо, що Ізраїль завершує другий етап випробувань своєї вакцини від COVID-19 в середині літа. Українська сторона запропонувала третій етап випробувань провести в Україні з подальшою можливістю виробництва вакцини, зокрема й на наших потужностях”, — зазначив Корнійчук.

За його словами, ізраїльська сторона вивчає цю пропозицію.

Як відомо, Україна уклала контракт з корпорацією Pfizer на 10 млн доз вакцини проти коронавірусу. Перші партії почнуть надходити найближчими місяцями.

Також, найближчим часом у межах глобальної програми COVAX очікуються поставки в Україну 300 тис. доз вакцини AstraZeneca і 117 тис. доз — Pfizer, вакцинація другою дозою почнеться з кінця травня.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram