Новини
17 Грудня 2019
874

Toyota має намір продати у 2020 році майже 10,8 мільйона машин

У ці цифри включені автомобілі, реалізовані на ринку виробником мініавтомобілів Daihatsu Motor

Найбільша в Японії автомобілебудівна корпорація Toyota Motor планує у 2020 р. продати по всьому світу 10,77 млн ​​машин. Це злегка перевищує намічений на поточний рік показник в 10,72 млн автомобілів, пише агенція Reuters з посиланням на офіційне повідомлення компанії.

У ці цифри включені також машини, реалізовані на ринку виробником мініавтомобілів Daihatsu Motor та вантажівок Hino Motors, які входять в групу Toyota.

В даний час компанія знаходиться на другому місці у світі зі збуту автомобілів, поступаючись лише групі Volkswagen.

Також, Toyota входить в число автовиробників, результати яких все ще перевершують очікування аналітиків. Водночас компанія прогнозує зниження продажів автомобілів в Японії на 4%, до 2,26 млн у наступному році.

Акції Toyota завершили торги в Токіо у вівторок, 17 грудня, зростанням на 0,4%.

Як відомо, на заводі Volkswagen (VW) у Цвіккау з 2021 р. будуть виробляти виключно електромобілі. Для цього VW переобладнає підприємство та заново навчить працівників, витративши на це більше $1 млрд.

Також, автоконцерн Audi повідомив, що має намір провести ряд серйозних змін у своїй роботі для модернізації виробництва та розвитку нових технологій в Німеччині. Такі оптимізації додадуть до прибутку компанії близько €6 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram