Новини
12 Березня 2020
764

Тимчасово недоступні: Uber заморозить акаунти водіїв і пасажирів інфікованих коронавірусом

Раніше компанія таке зробила з понад 200 акаунтами в Мексиці

Агрегатор таксі Uber попередив, що заморожуватиме на два тижні акаунти водіїв і пасажирів, що заражені коронавірусом, повідомляє Reuters.

“Облікові записи перестануть бути активними, якщо у користувачів програми ймовірно був контакт із зараженими або їх власні аналізи підтвердили наявність вірусу в крові”, – пише видання. І додає, що водіям, яких примусово поміщають на двотижневий карантин через підозри на коронавірус, платитимуть компенсацію.

Наразі Uber вже заморозив понад 200 акаунтів з підозрою на інфекцію в Мексиці. Тепер компанія введе цю практику по всьому світу.

Зазначається, що на початку березня агрегатори Uber і Lyft випустили для своїх водіїв керівництво з профілактики коронавірусу. “Їм рекомендується не виходити на роботу при перших ознаках застуди – кашлі, нежиті, лихоманці. Також у компанії порадили таксистам якомога частіше мити руки й обличчя з милом або засобом для дезінфекції з вмістом спирту”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 березня, гендиректор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебрейесус оголосив про пандемію у зв’язку з продовженням поширення у світі коронавірусу COVID-19. Оголошення коронавірусу пандемією потягнуло вниз американський фондовий ринок. Основні фондові індекси впали на кілька відсотків.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram