Новини
30 Липня 2020
910

The Untitled Ventures анонсувала фонд у розмірі €50 мільйонів

Фонд цікавлять стартапи на ранній стадії, які вийшли на західний ринок

Венчурна компанія The Untitled Ventures анонсувала створення фонду в розмірі €50 млн ($58,8 млн) для інвестицій в стартапи Східної Європи, пише The Telegraph.

Фонд цікавлять стартапи ранньої стадії, які розробляють технології для бізнесу в галузі штучного інтелекту (ШІ), робототехніки, управління даними, сільському господарстві та медицині, уточнює видання. Фінансувати організацію буде Євросоюз.

У Кремнієвій долині безліч стартапів, створених вихідцями зі Східної Європи, зазначив керуючий партнер The Untitled Ventures Оскар Стачовіак.

Крім стартапів з України, Білорусі та Росії фонд цікавлять компанії, що вийшли на західний ринок, але погано представлені на ньому, пояснили у компанії.

Нагадаємо, за підсумками сьомого та восьмого пітчів, організованих Українським фондом стартапів (USF), дев’ять стартапів — отримали державне фінансування у розмірі $25 тис. і $50 тис.

Як відомо, український кіберспортивний стартап Mobalytics залучив $11,5 млн від Almaz Capital, південнокорейської T1 Esports, Cabra VC й інших (ті ж інвестори, що й у 2016 році, коли було отримано $2,6 млн).

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram