Герої
22 Серпня 2019
1 648

Тетяна Міхнова INside: Я – людина цілі, а цілі дають зміст і сенс

Генеральний директор медичного центру Святої Параскеви – про медицину, можливості і стимули для розвитку 

#1. Тетяно, ви довгий час працювали лікарем-акушером, а потім почали запускати стартапи в медичній сфері. При чому проєкти, які зараз відомі на всю країну: клініки “ТАС“, “Добробут”, “Медісвіт“, центр Святої Параскеви. Що вас до цього підштовхнуло? Чому так кардинально змінили ракурс?

Все дуже просто, людиною рухають цілі. У мене була мета перейти з категорії фахівців у категорію підприємців. Кожен наступний проєкт був ще складнішим, тобто мені цікавий був ступінь складності. А потім я реалізувала свою мету бути власником. Отже, зараз я є одним із власників МЦ.

#2. Чим вам допоміг по життю/кар’єрному шляху досвід роботи лікарем?

Розуміння медицини як дисципліни та дуже хороша загальна медична освіта. Я розумію лікарів, тому що працювала сама лікарем.

#3. Які особисті якості вам допомагають рухатися у медичній сфері?

Я б сказала, у підприємницькій діяльності. У мене є дуже прості життєві концепції. Російською – “чувствую, понимаю, веду”. Це мої основні три слова. Крім цього, я намагаюсь поєднувати можливості, а також бути у полі необмежених можливостей. Цим і керуюсь.

#4. Чи доводилось у професійній діяльності поступатись власними принципами?

Ні.

#5. У будь-якій справі є переломні моменти. Які були у вас?

Не переломні, а “ремаркбельні“. Наприклад, після реалізованого проєкту, коли все побудовано і працює, збираєш свої речі в коробку і їдеш в повну невизначеність нового проєкту, і так кожен раз.

#6. Як ви можете себе схарактеризувати трьома словами?

Я людина цілі, а цілі дають зміст і сенс. Не можу нічого робити без сенсу.

#7. Ваш рецепт робочого перезавантаження.

Просто відпочивати. Це може бути будь-що, навіть якась творча робота. Люблю щось шити чи робити у себе в майстерні (вона ж кабінет).

#8. Хто/що вас надихає і чим саме?

Не так просто, бо багато усього. Люблю оперу, музику, розумні книжки, вчитися, бути у колі людей, які прагнуть розвитку, як і я.

#9. Які ваші задачі/цілі/мрії на наступні 3 роки?

Побудувати та відкрити лікарню Святої Параскеви у Львові, а також створити ефективну систему управління з ІТ-платформою.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram