Новини
9 Лютого 2022
512

Tesla випустить магазин додатків для своїх електрокарів

Запуск очікується раніше виходу електричного пікапа Cybertruck

Фото: CNN

Компанія Tesla Ілона Маска розробляє власний аналог App Store та Google Play, щоб власники Tesla могли завантажувати та встановлювати на свої машини програми, зокрема від сторонніх розробників, повідомляє The Driven.

Чутки про те, що Tesla займається створенням власного магазину додатків, з’явилися ще минулого року, проте інвестори очікували, що про плани розробки такого майданчика Ілон Маск оголосить під час звіту про результати компанії за 2021 рік.

Запуск проєкту очікується раніше виходу електричного пікапа Cybertruck, вихід якого вкотре перенесено, цього разу на 2023 рік. Проте експерти сумніваються, що реліз магазину відбудеться, як це було заплановано.

“З огляду на те, що ця новина не згадувалася під час річного звіту, ми вважаємо, що передбачувана дата запуску може бути змінена”, — пише в Twitter компанія Teslascope.

Як писали раніше Investory News, Tesla працюватиме 2022 року над створенням робота-гуманоїда Optimus. Вони будуть важливими для розв’язання проблеми нестачі робочої сили в США, і їхнє перше використання заплановане на заводах Tesla.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram