Новини
14 Листопада 2022
424

Tesla масово скасовує замовлення на встановлення сонячних панелей

Компанія скорочує профільний підрозділ

Попри зростання у третьому кварталі Tesla припинила планування проєктів Tesla Solar Roofs на більшості ринків, зосередивши увагу на великих будівельних проєктах, таких як перший у світі “сонячний” район в Остіні, штат Техас.

Нині, як повідомляє видання Electrec, Tesla скасовує чимало сонячних проєктів, що знаходяться у стадії реалізації, а також припиняє діяльність на деяких ринках. Видання частково опублікувало листа, який компанія надіслала своїм клієнтам:

“Дякуємо за ваш інтерес до Tesla Solar. Після подальшого розгляду вашого проєкту наша команда визначила, що ваш будинок знаходиться в районі, який ми більше не обслуговуємо. Оскільки ми не можемо виконати замовлення, ми його скасовуємо. Ви отримаєте повне відшкодування депозиту протягом 7-10 робочих днів на зареєстровану картку”.

Повідомлення було надіслано як клієнтам, що замовляли сонячні батареї, так і людям, що очікували на Tesla Solar Roofs. Деякі проєкти вже пройшли стадію розробки та отримали відповідні дозволи. Згідно з даними соцмереж, подібні повідомлення отримали сотні клієнтів. В переліку районів, де Tesla призупиняє роботу — Лос-Анджелес, Північна Каліфорнія, Орегон і Флорида.

Такі новини зовсім не збігаються з повідомленнями Tesla, яка стверджувала лише про розширення свого “сонячного” підрозділу.

Electrek дізнався, що компанія звільнила низку співробітників у своєму відділі планування та дизайну сонячних батарей.

В електронному листі Tesla направляє клієнтів до “сертифікованих інсталяторів у своєму регіоні”. Це покрівельні компанії, що отримали схвалення компанії на встановлення сонячних дахів. Останнім часом Tesla також сертифікувала установників сонячних панелей для розгортання екосистеми компанії Tesla Energy.

Нагадаємо, Tesla впроваджує нову технологію “HELP”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram