Новини
4 Жовтня 2019
849

Такий, як в Україні: FlixBus відкрив новий центр IT-розробки в Нюрнберзі

Окрім Берліна, Мюнхена та Нюрнберга такий центр є тільки в Харкові

FlixMobility – материнська компанія найбільшого в Європі провайдера міжміських автобусів FlixBus – відкрила технологічний центр в Німеччині, місті Нюрнберзі, повідомляє ЦТС.

Видання зазначає, що тепер таких центрів стало 4 – у Берліні, Мюнхені, Нюрнберзі та Харкові.

Новий центр відповідатиме за розвиток цифрової інфраструктури навколо сервісу карпулінга FlixCar, запуск якого компанія нещодавно анонсувала, та розвиток каналів електронної комерції.

“Планується, що до кінця 2020 року в новому офісі працюватиме до 50 співробітників”, – йдеться у повідомленні.

Додається, що IT-продукти FlixMobility вже 6 років створюються розробниками в Україні та Німеччині.

Оператор автобусних перевезень FlixBus був створений в Німеччині у 2013 році. “Наразі об’єднує в собі технологічний стартап, платформу електронної комерції та транспортну компанію»” – пише ЦТС.

Технологічний хаб у Харкові був відкритий у 2013 році, нараховує 20 фахівців, які допомагають поліпшити досвід подорожей для клієнтів FlixBus у всьому світі.

У 2019 FlixBus відкрив представництво в Києві та почав розвивати свою автобусну мережу в Україні.

Станом на жовтень 2019 з Києва через Житомир, Рівне та Львів автобуси партнерів FlixBus їздять до Німеччини (Берлін, Дрезден, Мюнхен, Лейпциг, Штутгарт, Франкфурт, Дюссельдорф, Кельн, Ганновер, Карлсруе, Росток), Угорщину (Будапешт), Польщу (Варшава, Вроцлав, Краків, Катовіце, Люблін), Чехію (Прага, Градець-Кралове) та Австрію (Відень).

Раніше Investory News писали, що найбільший оператор автобусних перевезень в Європі планує закріпитись на українському ринку та зібрали 10 цікавих фактів про FlixBus.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram