Новини
13 Грудня 2020
1 345

Сяйво Ло: Дженніфер Лопес презентувала свій бренд косметики

Основний продукт серед іншого — фірмовий блиск зірки

Актриса та співачка, якій нещодавно виповнився 51 рік, вперше порадувала своїх фанатів тим, що вона розробляє концепт власної лінійки догляду за шкірою обличчя ще у 2018 році. Протягом останніх двох років вона присвячувала саме цьому сегменту її іменного бренду.

Лінійку косметики JLo Beauty очікує запуск 1 січня 2021 року на власному сайті голлівудської зірки jlobeauty.com. Дженніфер Лопес презентує вісім продуктів, серед яких є і спеціальна сироватка за $79, яка називається “That JLo Glow”, що в перекладі означає — “Це сяйво Джей Ло”.

Серед інших товарів іменного beauty-бренду Лопес є: крем для обличчя “That Blockbuster” за $58, підсилювач кольору обличчя “That Star Filter” — $39, маска для обличчя “That Limitless Glow” — $18, очищуючий засіб “That Hit Single” за $38, крем під очі “That Fresh Take” — $48, зволожуючий гель з SPF 30 “That Big Screen” за $54 і харчова добавка вартістю в $36 “That Inner Love”.

Всі засоби будуть упаковані в коробочки відтінку рожевого золота, таким чином натякаючи на улюблені антикварні годинники Джей Ло від бренду Cartier.

В інтерв’ю для видання Glamour Лопес розповіла, що в догляді за шкірою обличчя вона покладається на ефективні засоби, а не на ботокс або лазери. Саме так красуня підтримує свої молодість і квітучий вигляд.

Фото: Ethan Miller

“Я не така людина. Я нічого не маю проти тих, хто користується подібними речами, але мені це просто не подобається”, — зазначила зірка.

Вона також розповіла, що секретний інгредієнт її краси — оливкова олія, яке є практично в кожному засобі. А також комплекс гіалуронової кислоти “next-Jen” проти старіння.

Як писали раніше Investory News, за даними компанії Nielsen, у перший місяць пандемії продажі косметики у світі впали на 50%, наприкінці літа вони трохи відновилися, але все одно на 27% нижче, ніж торік.

А от астронавти NASA на борту космічного корабля Cygnus на ракеті Antares у жовтні полетіли на Міжнародну космічну станцію, щоб серед іншого доставити 10 упаковок сироватки для обличчя від Estée Lauder. Астронавти сфотографують сироватку для реклами на фоні панорамного вікна МКС з видом на космос.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram