Новини
29 Грудня 2021
828

Сходити на екскурсію: Періс Хілтон створила віртуальний острів на Roblox

Гості зможуть відвідати цифрову версію її будинку в Беверлі-Хіллз

Періс Хілтон створила віртуальний острів Paris World на геймінговій платформі Roblox. Відвідувачі острова можуть досліджувати цифрові копії будинку Хілтон та особняка для її собак у Беверлі-Хіллз, а також прогулятися маршрутом, натхненим весільним святом Хілтон і венчурного інвестора Картера Реума, яке пройшло у листопаді 2021 року, повідомляє Reuters.

“Дослідити віртуальний острів Періс Хілтон можна на люксовому спортивному автомобілі або яхті Sunrays”, — пише агенція.

На Paris World можна купити віртуальний одяг або забронювати поїздку на гідроциклі — це коштуватиме реальних грошей. “Для мене метавсесвіт — це місце, де ви можете робити все те саме, що й у реальному житті, — каже Хілтон. — Але не всі можуть пережити те, над чим ми працювали протягом усього минулого року — я ділюся своїм натхненням від того, що люблю у цьому світі”.

Раніше бренд Tommy Hilfiger запустив цифрову лінію одягу для аватарів Roblox. У листопаді Nike створила на платформі віртуальний світ Nikeland, де відвідувачі можуть одягати цифрових двійників у кросівки та одяг компанії, грати та заробляти медалі. Репери Lil Nas X та Тревіс Скотт провели концерти 2020 року для мільйонів віртуальних глядачів.

“Остання частина цифрового простору — це метавсесвіт, — розмірковує Брюс Герш, який заснував з Періс Хілтон медіакомпанію 11:11 Media. — Ми вважаємо, що Періс має реальну можливість впливати на аудиторію молодшу за ту, яка вважається її основним клієнтом. Ми створили фантастичний, химерний світ, який, як ми вважаємо, сподобається її фанатам”.

Нагадаємо, у червні музичні видавці подали до суду в Каліфорнії на інтернет-платформу для підлітків Roblox за те, що вона дозволяє використовувати без дозволу та оплати музичні твори. Позивачі представляли інтереси зокрема авторів хітів Еда Ширана, Аріани Гранде та групи Rolling Stones.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram