Новини
3 Червня 2022
461

Суд Шрі-Ланки заборонив літаку “Аерофлоту” залишати країну

Airbus A330 був затриманий у міжнародному аеропорту Бандаранаїке напередодні на вимогу ірландської лізингової компанії

Високий комерційний суд Коломбо задовольнив скаргу лізингової компанії з Ірландії Celestial Aviation Trading Limited до російського “Аерофлоту” та заборонив літаку авіакомпанії Airbus A330 залишати країну до 16 червня. Про це із посиланням на рішення суду повідомляє місцеве видання News First.

Літак “Аерофлоту” був затриманий владою Шрі-Ланки в аеропорту Коломбо напередодні, 2 червня.

Як пише News First, ірландська Celestial Aviation Trading Limited подала скаргу з вимогою заборонити літаку “Аерофлоту” залишити Шрі-Ланку. Згідно з даними видання, лізингодавець наполягає на тому, що уклав мирову угоду з “Аерофлотом”, тож вимагає заборони.

Літак “Аерофлоту” мав вилетіти до Москви вранці 2 червня за місцевим часом. “Аерофлот” розмістив пасажирів, які мали летіти на цьому рейсі, в місцевому готелі.

Як писали раніше Investory News, у зв’язку з військовим вторгненням в Україну Агентство з авіаційної безпеки ЄС (EASA) зупинило видані російським компаніям ліцензії. Серед компаній із призупиненими ліцензіями є найбільші російські авіаперевізники, такі як “Аерофлот”, S7, “Волга-Дніпро”, “Уральські авіалінії”, “Азур” тощо.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram