Новини
11 Вересня 2019
790

Ставки збільшено: Peloton в ході IPO планує залучити $1,3 мільярда

Оцінку очікує компанія отримати в розмірі від $7 млрд до $8 млрд

Американський фітнес-стартап Peloton планує залучити в ході IPO до $1,3 млрд, повідомляє Business Insider.

Стартап розраховує продати 40 млн акцій класу А за ціною від $26 до $29 за папір. IPO може підняти оцінку Peloton до $7 млрд — $8 млрд. Як відзначає видання, у 2018 р. інвестори оцінювали стартап у $4 млрд.

Як пише Bloomberg, представники стартапу планують почати зустрічатися з потенційними інвесторами в ключових містах 11 вересня 2019 р. Дату виходу на біржу компанія не називає.

Нагадаємо, Peloton була створена у 2012 р. За цей час основними розробленими компанією продуктами стали велотренажери та бігові доріжки з телевізійними екранами, підключеними до Інтернету, для показу власних тренувальних програм. Користувачеві надається доступ до додатка Peloton, за допомогою якого можна в будь-який момент віддалено взяти участь у занятті на тренажері з фітнес-тренером. Деякі варіанти підписки включають спеціальне взуття, гантелі, пульсометр тощо. Базова підписка на “підключений фітнес” коштує $39 в місяць, а велосипеди — від $2 тис. На сьогодні у компанії 1,4 млн користувачів.

Як писали раніше Investory News, Peloton наприкінці серпня заявляв про вихід на IPO. Компанія планувала розмістити свої акції на Nasdaq Global Select Market під символом PTON і залучити $500 млн, але сума, як тоді писали, може змінитися.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram