Новини
14 Серпня 2020
963

Starbucks відкрила в Токіо кав’ярню для “віддаленців” з ізольованими капсулами

У закладі є зони для роботи поодинці в окремих кабінках і для зустрічей з партнерами та колегами

Компанія Starbucks відкрила в Токіо двоповерхову кав’ярню, де можуть комфортно працювати співробітники на фрілансі та віддаленій роботі, повідомляє Time Out. Кав’ярня знаходиться в районі Гіндза, який знаменитий своїми ресторанами та магазинами.

Заклад пропонує різні зони в залежності від потреб: робота на самоті або проведення зустрічей. Starbucks розробила проект спільно з дизайнерським бюро Think Lab.

На першому поверсі працює звичайна кав’ярня мережі. На другому — зони для індивідуальної та спільної роботи. У зоні Solo-Work встановлені ізольовані капсули на одну людину, в них є розетки, рослини та природний світ. Капсули потрібно бронювати заздалегідь: 15 хвилин коштують 300 ієн (76,8 грн).

Для колективної роботи — конференцій та групових зустрічей — підходить Smart Lounge, де є дивани, панорамні вікна, столи, за якими помістяться до 12 осіб, а також кабінки з обладнанням для відеоконференцій.

Investory News написали про історію успіху та погляди на життя генерального директора та співзасновника Starbucks Говарда Шульца, який зробив із кави ритуал та частує усіх кофеманів світу.

Нагадаємо, за прогнозами Міністерства сільського господарства США, світове споживання кави в цьому році вперше впаде з 2011 р. через коронавірус. Люди стали пити менше кави через масове закриття ресторанів та кафе.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram