Новини
16 Вересня 2020
929

Spotify звинуватила Apple в антиконкурентній поведінці

Компанія вважає, що яблучний гігант змушує користувачів робити вибір на користь своїх продуктів

Музичний сервіс Spotify заявив, що Apple, випустивши єдиний пакет передплат на свої сервіси Apple One, зловжила домінантним становищем на ринку, пише The Verge.

У Spotify вважають, що Apple поводиться нечесно, спонукаючи користувачів віддавати перевагу своїм продуктам.

“Ми просимо антимонопольні органи оперативно припинити антиконкурентну поведінку Apple. Якщо цього не відбудеться, спільнота розробників понесе непоправної шкоди, а загальна свобода: слухати, вчитися, творити, спілкуватися — буде поставлена ​​під загрозу”, — заявили у Spotify.

Нагадаємо, в рамках Apple One користувачі можуть отримати доступ відразу до всіх сервісів Apple, зокрема й музичного.

Очевидно, що в Spotify саме це і визнали антиконкурентною поведінкою. Однак в Apple відкинули звинувачення, заявивши, що користувачі як і раніше можуть “відкривати для себе альтернативи та насолоджуватися ними”.

Як зазначають у виданні, Apple може активно просувати свою пакетну пропозицію. “Ситуація, в якій хтось вибере Apple Music, а не Spotify, виглядає “смутно правдоподібною”, — пише The Verge.

Нагадаємо, у вівторок, 15 вересня, Apple провела щорічну осінню презентацію нових продуктів: Apple Watch Series 6, Apple Watch SE, iPad 8 та інші не менш цікаві продукти.

Також Investory News дізналися про гаджети-новинки, які вийдуть у кінці 2020 р., серед яких і довгоочікуваний iPhone 12.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram