Новини
5 Січня 2022
669

Sony запланувала вийти на ринок електромобілів

Компанія створить підрозділ Sony Mobility

Sony Group навесні 2022 року створить Sony Mobility, щоб прискорити вивчення можливості виходу на ринок електромобілів, розповів на технологічній конференції CES глава японської компанії Кенічіро Йошида.

Так Йошида натякає, що автомобіль Sony може з’явитися найближчим часом, вважає TechCrunch.

Йошида також показав макет електричного позашляховика Vision-S. Автомобіль оснащений 40 датчиками контролю безпеки, які оцінюють обстановку зовні і всередині.

На CES у 2020 році компанія вперше показала концепт власного електромобіля — седана Vision-S. Однак це була демонстрація можливостей технологій Sony, які вона може запропонувати автовиробникам для ліцензування — компанія не планувала сама запускати продаж Vision-S, повідомляє The Verge.

З грудня 2020 Sony почала тестувати Vision-S на дорогах загального користування в Австрії.

Як писали раніше Investory News, інвестиційний банк Bank of America очікує, що до 2023 року на ринку виробників електрокарів відбудеться хвиля IPO компаній, а обсяг залучених коштів становитиме близько $100 млрд.

А от команда українців, яка працює на різних проєктах світового автопрому, показала концепт українського електромобіля у люксовому сегменті — KRAЇNA Shooting brake Coupe.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram