Новини
9 Липня 2020
778

Slack придбав корпоративний сервіс Rimeto

У ньому можна шукати співробітників за досвідом, проєктами та клієнтами

Американський розробник програми обміну повідомленнями Slack повідомив, що придбав корпоративний сервіс Rimeto. З його допомогою компанії можуть шукати співробітників за досвідом, клієнтами, з якими вони працюють, проєктами й іншими параметрами. Суму угоди сторони не розкрили, повідомляє TechCrunch.

“Розширений профіль користувачів і функції каталогу в Rimeto будуть додані у Slack. Компанія також хоче продовжити продавати Rimeto як самостійний продукт”, – йдеться у повідомленні.

У Slack вважають – сервіс Rimeto дозволяє зміцнити зв’язки всередині компанії: у кожного співробітника є профіль, в якому зображена інформація про освіту, проєкти, досвід роботи, клієнтів та інша детальна інформація, яку можна використовувати для роботи або спілкування.

“У профіль в Rimeto додані посилання на аккаунт співробітника в Slack і, наприклад, групу відділу, в якому він працює. Сервіс підтримує й інші сторонні корпоративні сервіси, наприклад, Dropbox”, – пояснили в компанії.

І додали, що угода Slack продовжує тренд, коли великі компанії купують стартапи на ранній стадії, аби закрити дірки в дорожній карті власного продукту.

Rimeto заснували у 2016 році колишні співробітники Facebook Тед Загаття, Невілл Бауерс і Максвелл Хейман.

Нагадаємо, влітку минулого року  Slack Technologies здійснив первинне розміщення акцій на Нью-йоркській фондовій біржі. У результаті капіталізація компанії перевищила заплановану вартість майже на $8 млрд.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram