Новини
19 Серпня 2019
708

Сінгапурський стартап RedDoorz залучив $70 млн

Компанія має намір направити залучені кошти на розширення бюджетного сегмента 

Сінгапурський стартап онлайн-бронювання бюджетних готелів RedDoorz в раунді фінансування серії C залучив $70 млн, повідомляє TechCrunch.

Раунд проходив під керівництвом Asia Partners за участю таких інвесторів, як Rakuten Capital і Mirae Asset-Naver Asia Growth Fund.

Залучені кошти підуть на розвиток платформи на нових ринках, розширення програм навчання персоналу готелів, а також створення у В’єтнамі технологічного центру, другого після Індії.

“Стартап, який на сьогодні вже залучив $140 млн, відчуває величезний інтерес з боку інвесторів, тому ми вирішили провести ряд раундів”, — зазначив засновник і генеральний директор RedDoorz.

RedDoorz, заснований у 2015 р., вже у квітні цього року зміг залучити $45 млн. Компанія працює з власниками невеликих готелів, забезпечуючи навчання персоналу, а також стандартизацію сервісу та послуг. При цьому вона укладає угоди з цими готелями та продає частину номерів з них під брендом RedDoorz на своїй платформі.

“Готелі, вказані в нашому додатку, належать окремим власникам, точно так само як багато водіїв володіють своїми автомобілями та отримують замовлення через американського гіганта Uber”, — описує принцип роботи платформи Аміт Сабервал.

На відміну від міжнародних готельних мереж, RedDoorz орієнтується на внутрішній туристичний ринок в Південно-Східній Азії. Так, компанія працює в 80 містах Індонезії, Філіппін, В’єтнаму та Сінгапуру. За інформацією видання, в перспективі — ринок Таїланду і Малайзії.

Середня вартість номера на RedDoorz становить близько $20 за ніч. В даний час мережа нараховує 1,4 тис. готелів, проте стартап планує збільшити це число до 2 тис.

Нагадаємо, у Києві запустять мережу капсульних готелів Monotel. Перший об’єкт, за словами представників компанії, відкриється у серпні 2019 р.

А от британський оператор готельних мереж InterContinental Hotels Group заявив, що більше не буде використовувати в номерах одноразові шампуні та гелі для душу. Таким чином компанія планує скоротити відходи з пластику, який забруднює навколишнє середовище.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram