Новини
19 Липня 2019
1 477

Сільськогосподарські підприємства збільшили виробництво на 13,2%

Господарства населення навпаки зменшили своє виробництво на 1,1%

Протягом січня-червня 2019 року виробництво сільськогосподарської продукції в Україні зросло на 5,8%, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, повідомляє УНІАН, посилаючись на Державну службу статистики України.

Зазначається, що сільськогосподарські підприємства за звітний період збільшили виробництво на 13,2%, а господарства населення – зменшили на 1,1%. “Наведені дані не враховують інформацію c тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях”, – зазначили у Держстаті.

Видання також повідомляє, що зростання сільгоспвиробництва у 2018 році, за попередніми даними Держстату, становило 7,8%, у порівнянні з 2017 роком. “Зокрема, сільськогосподарські підприємства збільшили виробництво на 12,1%, а господарства населення – на 2,2%”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Investory News писали, у квітні 2019 року промислове виробництво в Україні зросло на 5,2%, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Це при збільшенні в березні на 2,1% і падінні в лютому та січні 2019 року – на 1,8% та на 3,3%.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram