Новини
8 Червня 2022
742

Штучний інтелект створив NFT колекцію мистецтва для допомоги Україні

MINT FOR UKRAINE — найбільша в історії добірка — мільйон екземплярів

Мільйон унікальних NFT, згенерованих штучним інтелектом і художником-візіонером Філом Босуа, створено з метою увічнення української культури на блокчейні та збору коштів для надання допомоги та відновлення України.

Український суверенітет, демократія, земля, люди та культура витримали жорстокий напад з боку росії в останні місяці. Тепер нова глобальна коаліція ШІ-митців, цифрових новаторів, освітян та прихильників з усього світу об’єднується, щоб представити MINT FOR UKRAINE. Це перша свого роду NFT колекція з мільйона екземплярів, створена штучним інтелектом заради збереження українського мистецтва та збору коштів на допомогу.

“Без культури немає нації. Тепер за допомогою штучного інтелекту та блокчейну ми маємо шанс зробити так, щоб частинки України назавжди залишилися у світовій історії. Поки ми боремося за свободу нашої країни, приєднуйтесь до нас у боротьбі за нашу культуру та допоможіть Україні”, — зазначив президент Київської школи економіки Тимофій Милованов.

Спільними зусиллями чотирьох українських Міністерств (цифрової трансформації, культури, охорони здоров’я, закордонних справ), Фонду Київської школи економіки, Artificial Intelligent Mind Collective, Ukraine.ua, Reface, Polygon, Polygon Studios та OpenSea порушуються всі правила типового запуску NFT.

#MintForUkraine — це не лише найбільша колекція мистецтва в історії, що містить мільйон екземплярів, її також можна замінтити, тобто викарбувати, безплатно.

Кожен NFT розповідає історію надії українському народу та всього світу.

Ця колекція NFT призначена не лише для криптоспільнот. Оскільки напад на Україну впливає на всіх нас, @MintForUkraine запрошує будь-кого замінтити картини безплатно, легко створивши гаманець та пожертвувавши кошти через вибрану валюту або криптовалюту.

До 10% пожертв піде на підтримку української культури (митців та культурних закладів), а решта 90% — на гуманітарну підтримку України через перевірену мережу благодійних організацій. Допомога включає постачання медичних аптечок, медичну та гуманітарну підтримку громадянам України, гранти для студентів, науковців та технічних спільнот, робота яких була порушена вторгненням росії.

Нагадаємо, що компанія Hiveon створила NFT-колекцію на підтримку ЗСУ. Ціна стартує від $75.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram