Новини
6 Лютого 2021
835

“Шпигунські” смартфони Бонда застаріли через постійні перенесення прем’єри No Time to Die

Студія перезніматиме частину сцен фільму

Кіностудія MGM зазнає додаткових фінансових витрат через дворічну затримку чергового фільму бондіани No Time to Die/”Не час помирати”, повідомляє Itc.

Видання зазначає, що у стрічках про Джеймса Бонда традиційно використовується продакт-плейсмент з боку виробників смартфонів. “Компаніям вигідно показати свою свіжу новинку в руках шпигуна, який використовує тільки просунуті технології”, — йдеться у повідомленні.

Наприклад у 2015 році за право вкласти свій смартфон в руку агентові 007 розгорнулася справжня війна — Samsung пропонувала $5 млн гонорару та ще $50 млн на просування фільму “007 Спектр” за одну з моделей Galaxy, а Sony — $18 млн за свій смартфон Xperia Z4. У результаті в картині з’явився Sony Xperia Z5, проте гонорар студії залишився невідомим.

Цього разу боротьбу за “найкращий шпигунський смартфон” вдалося виграти бренду Nokia (одна з моделей — Nokia 8.3 5G), проте дворічна затримка прем’єри привела до того, що надані для зйомок “новинки” безнадійно застаріли.

У підсумку, MGM прийняла рішення оновити смартфон за допомогою комп’ютерної графіки там, де це можна зробити без особливої ​​шкоди та перезняти ті сцени, де смартфону й іншим гаджетам приділяється головна роль (швидше за все це буде канонічна сцена, де Q вручає Бонду свіжі “іграшки” для виконання чергової місії).

Спочатку прем’єра фільму No Time to Die/”Не час помирати” була призначена на жовтень 2019 року, потім її перенесли на 8 квітня 2020 року, потім на 25 листопада 2020 року, потім на 2 квітня 2021 року, а фінальна наразі дата визначена як 8 жовтня 2021 року.

Тим часом в Україні Володимир Зеленський підписав закон щодо підтримки кіновиробництва, який знизить ціну виробництва на замовлення іноземних компаній.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram