ЄЛИЗАВЕТА КОРОБЧЕНКО

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:AVON
  • Посада:генеральний директор
  • Діяльність:виробництво косметичних засобів

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Трохи більше року Єлизавета Коробченко очолює компанію Avon в Україні та Грузії. Цьому “красивому” бізнесу пані Єлизавета віддала понад 16 років – у відділ продажів компанії вона прийшла 2002 року, з тих пір залишилась там. У 2006 році керувала відділом продажів в Латвії, Литві та Естонії. З 2013-го очолила бізнес Avon в Балканських країнах.

За час її роботи регіон отримав дуже хороші показники роботи, зміцнив свої позиції й досягнув стабільного росту.

У лютому 2018-го пані Єлизавета повернулася до України, де обійняла посаду генерального директора Avon в Україні та Грузії. За її керівництва компанія презентувала і впровадила нову лінійку для молоді східної Європи MARK, а також лінійку корейської косметики K-Beauty by Avon.

Принцип роботи Єлизавети Коробченко звучить так: у будь-якій справі намагатися побачити нові можливості і не концентруватися на перепонах, адже це дає змогу швидше знайти шлях до реалізації цілей.

Своїм найбільшим досягненням пані Єлизавета вважає команду – усіх, хто протягом останніх п’ятнадцять років був у її команді, хто повірив у себе та разом зі нею досяг успіху, хто з теплом згадує спільну роботу на усіх етапах нашої кар’єри.

Єлизавета Коробченко організувала проект #хороБРА, покликаний нагадувати про обов’язкові для жінок візити до мамолога, аби запобігти раку молочної залози на ранніх етапах.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

 

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram