ВІКТОРІЯ ТІГІПКО

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:TA Ventures
  • Посада:венчурний інвестор, засновниця і керуючий партнер
  • Діяльність:IT
  • Номінація:SHINE LADY IN ТЕХНОЛОГІЇ

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Після завершення навчання Вікторія пробувала себе в різних сферах бізнесу. Працювала брокером на Українській універсальній товарній біржі, синхронним перекладачем у банківській школі при Міжнародному інституті менеджменту, займалася інвестиціями і дилерською діяльністю. Була найбільшим в Україні дилером (і ТОП-3 в СНД) німецької компанії Karcher.

У 2010 році Вікторія заснувала венчурний фонд TA Ventures, який спеціалізується на SaaS, Marketplaces і DeepTech в FinTech, Digital Health, Mobility й інших секторах. TA Ventures інвестував в такі проекти як Azimo, Dreamlines, FinanzCheck, SumUp, Wallapop і багато інших успішних стартапів. Фонд проінвестував в більш ніж 125 компаній, зробивши 42 виходи.

У тому ж 2010 році Вікторія очолила Одеський міжнародний кінофестиваль, котрий є одним із найбільших глядацьких фестивалів у Східній Європі. Також вона є головою Наглядової ради Української Кіноакадемії та ініціатором премії «Золота Дзиґа».

У 2013 році Вікторія разом з TA Ventures стала партнером британської волонтерської ініціативи Code Club в Україні. Завдяки цій ініціативі з’явилася всеукраїнська мережа клубів по програмуванню для дітей 8-13 років.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram