ВІКТОРІЯ МИХАЙЛЬО

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:Альфа-Банк Україна
  • Посада:голова правління
  • Діяльність:банки
  • Номінація:SHINE LADY IN ФІНАНСОВИЙ РИНОК

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Випускниця та аспірантка КНУ імені Тараса Шевченка, мати двох доньок та одна з найстійкіших пані українського банківського ринку, має майже 25 років досвіду в Альфа-бізнесі. Розпочала свою фінансову кар’єру пані Вікторія в компанії “Альфа Капітал”, а в 2009 році очолила Альфа Банк Україна.  Амбіційну банківську групу Вікторія прикрасила не лише своєю зовнішністю, а й стратегічним баченням розвитку та послідовним she’менеджментом. Вона є однією з небагатьох пані, що керують банківськими установами в Україні і лідером за кількістю років на цій посаді.

Наразі Альфа Банк Україна є найбільшим приватним банком України за роздрібним кредитним портфелем та другим найбільшим приватним банком за розміром капіталу. “Наше бачення  бути не тільки одним з найбільших, але й одним із найбільш якісних банків галузі і з точки зору портфеля запозичень, і з точки зору клієнтського обслуговування”, – промовляє інтернет-сторінка банку своїм клієнтам та партнерам. Довгострокова стартегічна ціль Альфа Банку Україна – стати найбільшим універсальним приватним іноземним банком в Україні з 10%-вою ринковою часткою.

Пані Вікторія ніколи не зупиняється на досягнутому, поважає зміни й нові бенчмарки, і завжди старається стати кращою версією самої себе. Окрім того, що вона увійшла до Найкращих ділових пані України рейтингу “SHINE 2019 Найкращі ділові пані України” від Investory News, вона також перемогла в номінації “Shine Lady IN Фінансовий ринок”.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram