САБІНА МУСІНА

Sabin_Musina_G_Bar

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:G.Bar
  • Посада:співзасновниця
  • Діяльність:індустрія краси
  • Номінація:SHINE LADY IN ЗІРКА СОЦМЕРЕЖ

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Сабіна Мусіна розпочала кар’єру у beauty-галузі разом із подругою Валерією Бородіною. Спочатку вони хотіли відкрити дитячий розважальний клуб, а згодом вирішили, що індустрія краси цікавіша. Так і з’явилась мережа б’юті-барів G.bar, яка сбогодні налічує 27 точок у 9 країнах. В них надають повний спектр послуг для дорослих пані та маленьких панночок.

А ще пані Сабіна – справжня зірка серед блогерів в Instagram. За її життям слідкують майже 400 тис. фоловерів. На сторінці вона ділиться своїми цікавими фото та відео, тестує новинки та відповідає на запитання. Власне, Сабіна Мусіна – кумир для багатьох сучасних дівчат та абсолютно новий зразок публічності серед ділових пані.

Разом зі своєю донькою Кірою Мусіною, вона веде YouTube-канал для дітей під назвою “Пупсі Кіра” з понад 1 млн фоловерів. Там вони публікують відео про подорожі, навчання, шоппінг і багато іншого. Контент цікавий як для дітей, так і для дорослих.

Сабіна Мусіна постає як  ідеальний приклад сучасної бізнес-пані. У своєму житті вона вдало поєднує роботу і виховання доньки. Один із меседжів, який бузнесвумен доносить до своїх читачів у соцмережах: “Не порівнюйте себе з іншими! Прийміть свої недоліки і спробуйте трансформувати їх у ваші якості”.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram