ОЛЕНА УЛЬЄ

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:Страхова компанія "УНІКА"
  • Посада:глава правління
  • Діяльність:страхування

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Олена Ульє вивчала економіку у Національному Університеті “Києво-Могилянська академія” та Інституті економіки та права. А ще закінчила Executive MBA, IE Business School у Мадриді. Є повноправним членом ACCA/The Association of Chartered Certified Accountants (Велика Британія).

Розпочала свою кар’єру у Kraft Jasobs Suchard Ukraine (Kraft Foods) на посадах фінансового аналітика, менеджера з внутрішнього контролю та керівника казначейства. Пізніше була менеджером з фінансового аналізу та плануванню регіону в Kraft Foods Central and Eastern Europe, Middle East and Africa (CEEMA) Headquarters та Kraft Foods Austria.

Працювала на посаді фінансового контролера у російському відділенні Kraft Foods, а з 2004 р. по 2007 р. була призначена фінансовим директором у відділенні Південноафриканського офісу компанії.

У 2007 році пані Олена змінила сферу діяльності на страхування — пішла працювати до страхової компанії “УНІКА” на посаду першого заступника голови правління і в компанію “Уніка Життя” на посаду заступника голови правління. З 2015 року обіймає посаду голови правління ПрАТ “Страхова компанія “УНІКА”.

Олена Ульє дуже відповідально ставиться до своєї роботи. За її словами, формула успіху сервісних компаній є відносно простою — удосконалювати процеси і технології плюс посилити це найкращою командою.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram