МАРИНА АВДЄЄВА

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:СК "Арсенал Страхування"
  • Посада:керуючий акціонер
  • Діяльність:страхування

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Марина Авдєєва працює в страховому бізнесі з початку 2000-х. Свою кар’єру вона почала в СК “Вексель — ФСА” (пізніше СК “ВЕСКО“). Обіймала посади від спеціаліста департаменту страхування до директора філії. Після продажу СК “ВЕСКО” французькій АХА GROUP продовжила свою діяльність на посаді заступника віце-президента з розвитку продаж, де працювала до 2012 року і залишила компанію заради розвитку власного бізнесу.

У 2012-му Марина Авдєєва увійшла до складу акціонерів СК “Арсенал Страхування”. Вона відповідає за продажі регіональної мережі, сервіс та маркетинг. Минулого року компанія увійшла до Топ-3 страхових компаній України, саме це досягнення і є особистою гордістю пані Авдєєвої. За її словами, страхування — це не просто бізнес, а ціле життя!

З 2011-го пані Авдєєва є членом Advisory Board Міжнародного інституту бізнесу. Вона спеціалізується на ефективності управління бізнес-процесами, має низку наукових публікацій, часто виступає як експерт і спікер.Життєве кредо пані Марини — “Життя — це гра. Грай та вигравай!”.

Коло її інтересів — від бізнесу до сучасного мистецтва. Марина Авдєєва є засновником арт-проекту АРТ-Арсенал, захоплюється театром і кіно, а найцікавішим для підприємців та бізнесменів вважає серіал “Мільярди”.

Бізнес-мрія 2019 пані Авдєєвої — зробити СК “Арсенал Страхування” найулюбленішою страховою компанією українців.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram