ІРИНА ПАПУША

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:OTHER sweets
  • Посада:засновниця, керівник
  • Діяльність:кондитерська промисловість

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Ще зовсім недавно Ірина Папуша керувала підприємством “Київський БКК”. Налагодила виробництво, сформувала нову команду, а потім різко змінила своє життя. Створила з нуля власний солодкий бізнес “зі своїм смаком” під брендом OTHER sweets.

Хоча справжньою школою життя та управління для пані Ірини став 4-річний досвід роботи в багатопрофільній групі компаній “Континіум”, де вона займала посаду директора зі стратегічного розвитку. Саме “Континіум” благословив її на першу власну справу. Адже з розвитком АЗС виникало питання – як заробляти не лише на паливі, але й на додаткових послугах. Так з’явилося кілька форматів швидкого харчування в дорозі та власний бізнес – ТМ “Сандвіч клуб”.

“Я захоплений трудоголік, – говорить про себе пані Ірина. – Але найголовніше, щоб було цікаво – чим важче завдання, тим драйвовіше. Мій послужний список стосується найбільших національних багатопрофільних холдингів, крім того були різні проекти у власному бізнесі. Тому вийшло набути професійного досвіду і в медіа, і в FMCG, нерухомості, теплотехніці, нафтовому бізнесі й навіть готельно-ресторанному”.

Та якщо попередні бізнеси були школою – управління БКК (понад 700 співробітників) стало втіленням усього досвіду. Але у 2018 році Ірина вирішила заснувати власну кондитерську компанію OTHER sweets.

“Я бачила вільні ніші на ринку, розуміла, чого хоче споживач. Але втілити ці задуми в БКК було неможливо. А OTHER sweets – тому що таких солодощів на ринку України ще не було. Вони одночасно вишукано красиві, і зовсім не шкідливі, тому що натуральні, hand-made з найсвіжішої сировини”, – розповідає Ірина.

Перфекціоніст з простою філософією пані Ірина каже: “Якщо мені не подобається, не ідеально красиво або не досконало смачно, то в продаж це не потрапить. Сировинна складова та робота кондитера – це взагалі окрема історія, тут повний перфекціонізм”.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

 

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram