АЛЛА ВЛАСЮК

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:VIОIL
  • Посада:фінансовий директор
  • Діяльність:олійно-жирова галузь

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Алла Власюк працює у промисловій групі ViОil майже з моменту її заснування. За цей час компанія перетворилася на провідного виробника та експортера олійножирової продукції. Досягти успіху вдалося завдяки цілеспрямованості та вмінню приймати виважені рішення фінансового директора компанії. Коли в Україні розпочалася фінансова криза, у ViОil майже не було боргових зобов’язань. За цей час група модернізувала Вінницький олійно-жировий комбінат, збільшивши його потужність удвічі, та побудувала на його території новий маслоекстракційний завод. Це дозволило ViOil майже втричі збільшити потужності. “Треба завжди рухатися вперед таніколи не зупинятися на досягнутому, – впевнена Алла Власюк. – Адже бажання – це безліч можливостей, а небажання – безліч причин”.

Крім того, пані Власюк займається політичною діяльністю. Вона є радником голови Вінницької обласної державної адміністрації з питань взаємодії з банківськими установами та інвестиційними фондами та депутатом Вінницької міської ради.

Має вищу економічну та юридичну освіту, є кандидатом юридичних наук. Голова філії Асоціації жінок України “ДІЯ” у м. Вінниці.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram