Новини
26 Червня 2019
997

Шик та блиск: Airbnb запустила сервіс для оренди вілл і островів

Найдорожче житло – атол Нукутепіпі (поруч з Таїті) вартуватиме $1 млн на тиждень

Мексика, Пунта-Міта. Фото: press.airbnb.com

У вівторок, 25 червня, онлайн-сервіс з розміщення, пошуку та короткострокової оренди житла по всьому світі Airbnb представив сервіс для оренди вілл і островів Airbnb Luxe. Про це йдеться у повідомленні на сайті компанії.

Зазначається, що база Airbnb Luxe нараховує понад дві тисячі оголошень. Сервіс пропонує житло на Гаваях, Карибських островах, в Альпах та в інших регіонах Америки, Європи, Африки, Азії й Австралії.

Як повідомляє Bloomberg, оренда одного будинку в середньому коштує $14 тис. в тиждень. При цьому кожному клієнту надається менеджер, який може допомогти організувати відпочинок – наприклад, забронювати столик в ресторані.

“Найдорожче житло – атол Нукутепіпі поруч з Таїті – обійдеться в $1 млн на тиждень. На території знаходиться 21 бунгало, а клієнтів обслуговують 50 осіб”, – йдеться у повідомленні.

За словами стратегічного директора Airbnb Ніка Гуеза, багато будинків, що представлені в сервісі, належать знаменитостям і мільярдерам. “Щоб не розкривати їх імена, співробітники Airbnb не залишають в будинках речі, за допомогою яких можна ідентифікувати господарів. Кожен будинок застрахований на $1 млн”, – зазначили у компанії.

І додали, що Airbnb Luxe – спроба задовольнити чимраз більший попит на елітну нерухомість. “У 2018 році в Airbnb на 60% збільшилася кількість бронювань житла, оренда якого перевищує $1 тис. за ніч”, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що компанія почала працювати над Airbnb Luxe після того, як у 2017 році придбала канадський сервіс для оренди вілл Luxury Tetreats. Сума угоди, за даними Bloomberg, склала $300 млн.

Нагадаємо, Airbnb запускає пакет подорожей Airbnb Adventures, чим перетворюється на повноцінно-туристичну агенцію. Компанія переводить свою бізнес-модель з виключно оренди будинків і квартир на створення платформи, яка допомагає людям у всіх аспектах подорожей, включно з тим, де зупинитися, чим зайнятися і як туди дістатися. Першим пакетом послуг стала навколосвітня подорож за прикладом героїв роману Жюля Верна “Навколо світу за 80 днів”.

Крім того, Airbnb планує знімати авторські фільми та шоу, щоб посилити інтерес людей до подорожей. Протягом трьох років компанія обговорювала ідеї створення або ліцензування міні-серіалів і документальних фільмів про подорожі, а також шоу за участю клієнтів Airbnb і власників будинків, які користуються послугами сервісу. Наразі обговорюється робота з робочими студіями та запуск власної.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram