Новини
19 Березня 2019
1 342

Ще одне поглинання: Koudijs купила українського виробника кормів

Спільне підприємство матиме назву Koudijs Ukraine

Дочірня компанія Нідерландської Royal De Heus Koudijs Animal Nutrition підписала угоду щодо придбання контрольного пакету акцій українського виробника кормів для тварин D-Mix, повідомляється на сайті компанії Koudijs Animal Nutrition.

Закриття угоди планується на другий квартал 2019 р. Спільне підприємство розпочне діяльність під торговою назвою Koudijs Ukraine, керувати якою буде нинішній власник компанії D-Mix Федір Шопський. Сума угоди не розголошується.

“Знання та довгострокове бачення De Heus сприятимуть швидкому зростанню спільного бізнесу. Ми зможемо швидко перейти до наступного етапу розвитку, а також надати нашим клієнтам додаткову підтримку в професійному розвитку їх ферм”, – зазначив Федір Шопський.

В свою чергу, генеральний директор Royal De Heus Коен де Хеус підкреслив, що багаторічний досвід інвестування компанії сприяє поліпшенню технічної підтримки для клієнтів.

“Наш значний досвід в галузі тваринництва та кормів для тварин буде корисним і для подальшої професіоналізації тваринництва в Україні”, – додав він.

Довідково: D-Mix спеціалізується на виробництві концентратів спеціальних кормів і комбікормів. Основний напрям – птахівництво та свинарство. На даний момент виробнича потужність компанії складає 80 тис. т переробки соняшнику та соєвих бобів. Фактичний обсяг переробки – 50 тис. т. У планах компанії – будівництво заводу з виробництва преміксів, який має розпочати свою роботу на початку 2020 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія “Дарниця” шукає активи для M&A.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram