Новини
23 Червня 2021
644

Сервіс знайомств Bumble надав тиждень відпустки 750 співробітникам у всьому світі

Компанія закриється на тиждень, щоб співробітники могли відпочити й зосередитися на собі

На фото: засновниця дейтинг-сервісу Вітні Вульф

Онлайн-додаток для знайомств Bumble надав своєму персоналу оплачуваний тиждень відпочинку для підзарядки та оновлення після складнощів, пов’язаних з пандемією коронавірусу, повідомляє NBC News.

Він уточнив, що відпустку для боротьби з емоційним вигоранням отримали 750 співробітників компанії, що працюють в Остіні (Техас), Москві, Лондоні, Барселоні, Сіднеї та Мумбаї.

“Зі зростанням рівня вакцинації та ослабленням обмежень ми хотіли дати нашим глобальним командам оплачуваний тиждень відпочинку й відновлення після того, що було неймовірно складним часом для всіх”, — прокоментував представник Bumble в електронному листі NBC News.

Співробітники сервісу відновлять роботу 28 червня. Інші компанії також прагнуть полегшити тягар втомлених від пандемії співробітників, надаючи їм додаткові оплачувані відпустки, як в LinkedIn або бонуси, як в Credit Suisse.

Дейтинговий сервіс Bumble створили мільярдер Андрій Андрєєв та ексспівробітниця Tinder Вітні Вульф Херд у 2014 році. До того моменту в Андрєєва вже був успішний досвід створення сайтів знайомств. У 2004 році він запустив “Мамбу”, яку рік тому продав компанії “Фінам” за $20 млн. Зароблені гроші через два роки підприємець витратив на запуск нового проєкту — сервісу знайомств Badoo зі штаб-квартирою в Лондоні.

Ідея створити Bumble належала Вульф. Співзасновники Bumble вирішили запустити соцмережу, де тільки жінка має право робити перший крок. На відміну від Badoo та “Мамби”, у Bumble не було вебверсії — сервіс був доступний відразу на мобільних пристроях на базі iOS і Android.

У 2020 році Андрєєв вийшов з бізнесу. Свою частку в MagicLab (об’єднує сервіси знайомств Badoo, Bumble, Chappy і Lumen) він продав інвесткомпанії Blackstone Group за $2,25 млрд. Вітні Вульф Херд після його відходу очолила бізнес, зайнявши пост гендиректора.

У лютому 2021 року 31-річна засновниця та генеральний директор сервісу стала наймолодшою ​​у світі жінкою-мільярдером внаслідок виходу компанії на біржу.

Після IPO її частка в сервісі оцінювалася в $1,6 млрд. Під час дебюту компанії на біржі Nasdaq з Вульф був її маленький син. Засновниці компанії, відповідно до проспекту Bumble до IPO, належать 21,54 млн акцій (11,6% компанії).

Тим часом Іспанія може стати однією з перших країн світу, яка тестуватиме 4-денний робочий тиждень. Уряд погодився з пропозицією лівої партії Más País провести експеримент і дозволити бізнесу працювати у скороченому режимі. Наразі деталі проєкту ще обговорюються.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram