Новини
2 Квітня 2020
942

Сервіс для заміток і спільної роботи Notion отримав оцінку в $2 мільярди

Збір залучених коштів у розмірі $50 мільйонів був завершений за 36 годин

Компанія Notion Labs, яка розвиває сервіс для створення заміток і управління проектами, залучила $50 млн від Index Ventures та інших інвесторів. Компанію оцінили в $2 млрд, при попередньому раунді фінансування Notion оцінювався в $800 млн, повідомляє The New York Times.

Компанія об’єднує в собі функції заміток, Google Docs, інструментів управління завданнями, наприклад, Asana або Trello, таблиць та інших інструментів.

У липні 2019 р., коли Notion залучила $10 млн, операційний директор компанії Акшай Котарі стверджував, що компанія прибуткова і не потребує великих інвестицій. “Оцінка Notion могла бути більше, але компанія не хоче ажіотажу, тому вважає за краще не бути “єдинорогом”, — зазначив він.

Як пише видання, пандемія коронавірусу та пов’язані з нею складності бізнесу змусили керівництво компанії змінити свою позицію. Збір коштів був завершений за 36 годин.

До останнього раунду компанія сумарно залучила $17 млн. Дані по виручці Notion не розкриває. До початку 2019 р. кількість абонентів сервісу досягла один мільйон. Підписка на сервіс коштує $8 або $20 в місяць для корпоративних користувачів і $4 — для фізосіб.

“На фоні масового переходу на віддалену роботу через поширення коронавірусу аудиторія Notion збільшилася в чотири рази”, — заявив Котарі.

Нагадаємо, Investory News дізнавалися у підприємців, як вони організовують своє життя, щоб залишатися ефективним і управляти бізнесом з дому під час карантину через пандемію коронавірусу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram