Новини
26 Вересня 2019
1 448

Сергій Тігіпко купує соковий завод в Одеській області

Бізнесмен отримає частку підприємства, яка забезпечить понад 50% голосів у вищому органі управління заводу

Кіпрська компанія T.A.S. Overseas Investments Limited бізнесмена Сергія Тігіпка хоче купити “Соковий завод Кодимський” (Одеська область). Про це свідчать дані Антимонопольного комітету (АМКУ).

Згідно з порядком денним комітету, дозвіл на придбання частки, яка забезпечить перевищення 50% голосів у вищому органі управління заводу, Тігіпко може отримати сьогодні, 26 вересня.

“Соковий завод Кодимський” входить до складу компанії “Інтерджус”, яка, крім цього заводу, володіє заводом у Дніпропетровській області. Два заводи компанії переробляють у сезон 120 тис. т яблук та мають місткості для зберігання понад 8 тис. т яблучного концентрату. Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб, фізосіб-підприємців, кінцевими бенефіціарами заводу є Дар’я Лаврова та Андрій Ясир.

Як відомо, група “ТАС”, засновником і основним акціонером якої є Сергій Тігіпко, заснована у 1998 р. Має активи у фінансовому та промисловому секторах, сільському господарстві, нерухомості, фармацевтиці та венчурних проектах.

Нагадаємо, FinTech-стартап MyCredit в рамках раунду А залучив інвестиції обсягом $3млн. Лід-інвестором раунду виступила фінансова група “ТАС”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram