Новини
7 Лютого 2022
693

Samsung розпочне виробництво смартфонів з перероблених рибальських сіток

Минулого року компанія скоротила використання пластику на 20%

Південнокорейська Samsung почне випускати смартфони із викинутих рибальських сіток у межах своєї програми Galaxy for the planet. Про це компанія повідомила на своєму сайті.

Усі товари Samsung створюватимуться за допомогою переробленого океанського пластику, починаючи з нових пристроїв Galaxy, які будуть представлені 9 лютого.

У компанії зазначили — щорічно в океан викидають 640 тис. тонн рибальських сіток, які пошкоджують корали та природні житла морських тварин, а також потрапляють до людської їжі.

Samsung додала, що відмовляється від одноразового пластику й у майбутньому збирається збільшити кількість екологічно чистих матеріалів, зокрема продуктів перероблення.

У 2021 році компанія скоротила використання пластику на 20%, змінивши конструкцію деяких типів пакування товарів, а також збору майже 5 млн тонн електронних відходів і переробки 95% виробничих відходів.

Крім того, вона використовує повністю відновлювані джерела енергії у США, Європі та Китаї, а також працює над скороченням викидів вуглекислого газу у межах стандарту Carbon Trust Standard.

Наприкінці січня стало відомо, що Samsung викупить частку американського виробника ліків проти неврологічних розладів Biogen у їхньому спільному підприємстві Samsung Bioepis. Угода обійдеться компанії в $2,3 млрд. Передбачається, що у права власності Samsung Biologics вступить після виплати першого траншу обсягом $1 млрд. Кошти, що залишилися, компанія виплачуватиме протягом двох років.

Раніше Investory News писали, що компанія Samsung Electronics обійшла Apple та повернула статус найбільшого світового виробника смартфонів. На її частку у першому кварталі 2021 року припала п’ята частина загальних світових продажів.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram