Новини
24 Жовтня 2019
907

“Розумний” паперовий літачок зібрав на Kickstarter понад $1 мільйон

Вартість набору складатиме від $49 до $79, в залежності від комплектації

Ізраїльська компанія PowerUp Toys, що розробила “розумний” паперовий літачок знову вийшла на Kickstarter і зібрала понад $1 млн, про це йдеться у повідомленні на платформі зі збору коштів.

POWERUP 4.0 – нова версія паперового літачка, яким можна керувати зі смартфона.

Повідомляється, що спочатку планувалося  зібрати $40 тис, але за кілька днів до закінчення кампанії сума збільшилася до понад $1 млн.

В описі проекту зазначається, що до паперового літачка кріпиться спеціальний модуль, з’єднаний зі смартфоном по Bluetooth, який працює на відстані до 73 метрів.

Загалом пристрій може розвивати швидкість до 36 км/год і перебувати в польоті 10 хвилин без підзарядки. Крім того, передбачено й автопілот.

“Вартість набору – $49. За $59 можна отримати додатково настільну підставку і 10 шаблонів. Ціна найповнішого комплекту з двома шаблонами, що не промокають становить $79”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що український проект Time4Machine, який займається виробництвом ексклюзивних 3D-пазлів для конструкторів з металу, зібрав на Kickstarter понад $431 тис.

А українській компанії EnjoyTheWood, що виготовляє підвісні дерев’яні 3D-карти світу – World Map 2.0., вдалося зібрати на Kickstarter $533,5 тис. від 1851 бекера.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram